Programes de Ràdio l'Om

Sección vacía. Edita la página para añadir contenido aquí.

Flash Informatiu

 

 

 

 

 

 

Presenten: Ràdio l’Om

Horari: de dilluns a divendres, 09:55 h i 15:55 h.

Donar un servei d’immediatesa és un dels nostres objectius. Per això, de dilluns a divendres, donem un cop d’ull a l’actualitat, en format breu, en dos segments informatius els quals compilen el més destacat que ens deixa el dia amb especial incidència del que passe a Picassent. Estos flashos de matí i de vesprada completen la nostra oferta informativa de l’Ací i Ara.

Ací i Ara

radio

Presenta: Ràdio l’Om
Horari: Dilluns a divendres a les 13 h. Redifusió a les 21 h i a les 07 h

De dilluns a divendres la cita amb l’actualitat passa per l’Ací i ara, un espai on parlem de tot el que és notícia a Picassent i aprofitem per conéixer els protagonistes. Ací i Ara és un informatiu, però també és un espai d’entrevistes on ens endinsem en la informació.

El nostre poble, la nostra gent, la nostra terra, la nostra cultura, la nostra ràdio. En Ràdio l’Om Picassent i la seua gent són els protagonistes, Ací i ara, la cita informativa diària amb l’actualitat del teu poble.

Escolta totes les entrevistes ací

Mañana lo dejo

Horari: dimarts 22 h i dissabte 19 h (repetició)

Espacio realizado por la asociación Artic, de Alcohólicos Rehablitados de Torrent y comarca. Es un programa de Ràdio l’Om para la Xarxa d’Emisores Municipals Valencianes.

Escolta tots els programes al seu canal d’Ivoox

Al Dia


 

 

 

 

 

Presenta: Ràdio l’Om
Horari: Dimecres a les 12 h i diumenge a les 21 h

Lola González Albert ens endinsa en l’actualitat mundial amb un monogràfic de mitja hora sobre un tema interessant del moment. Des d’una vessant històrica, però també política, feminista i cultural, la presentadora de Picassent farà que conegam cada setmana més coses sobre el nostre entorn i la nostra societat.

Festivalejant

 

 

 

 

 

Presenta: Ràdio l’Om
Horari: Dimarts a les 19 h i divendres a les 20 h

Salva Sòria bucejarà pels festivals de música estatal més importants del moment. Coneixerem als seus artistes, els gèneres musicals protagonistes i la seua incidència amb la nostra cultura musical.

Cinestèsia

 

 

 

 

 

Presenta: Pablo Plaza i Lluís Campello (Ràdio Godella)
Horari:
Divendres a les 19 h i dissabte a les 22 h

Viatge a la música

     Presenta: Alzira Ràdio
     Horari: Dilluns a les 11 h.

Musicgrafies

     Presenta: Riba-roja Ràdio
     Horari: Dilluns a les 12 h.

Parlar per parlar

     

     Presenta: Alzira Ràdio
     Horari: Dilluns a les 12:30 h.

Sense fronteres

 

     Presenta: Ràdio Cocentaina
     Horari: Dilluns a les 20 h.

A tornadia

     Presenta: Ràdio Pego
     Horari: Divendres 17 h.

Ángeles y demonios del rock

angeles

Horari: Diumenge a les 21:00 h.

En 2003 començava a Ràdio Godella un programa musical sobre rock and roll.  Desprès es va estendre a Burjassot i, finalment, va passar a formar part de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes.

Este espai està dedicat a la música més potent.

El Sac de Gemecs

Presenta: Vicent Xavier Pardo
Horari:  Dilluns a les 18 h.

”El sac de gemecs”treballa en la difusió en valencià de la música folk y tradicional, les músiques d’arrel i la música ètnica, amb una varietat que prioritza els músics valencians, i que ocasionalment, sense aprofundir molt, inclou sons de diverses parts del món, músiques del Mediterrani, àrab, andalusí, oriental, klezmer, africana, etc. Presenta les novetats discogràfiques, informació i agenda de concerts, entrevistes amb músics i programadors de festivals, concerts en directe.

Escolta tots els programes al seu canal d’Ivoox

El Vaixell

el_vaixell

Presenta: Josep Vicent Dominguez
Horari: 
dimecres a les 11 h i diumenges a les 18 h

Navega amb Josep Vicent Dominguez per els mars de la música popular de tot el
mon. Un viatge cosmopolita i tradicional per les músiques d’arreu del món.

Escolta tots els programes al seu canal d’Ivoox.

ADN RAP


Presenta: Full Mc i Walla-C
Horari:  Dimarts a les 20 h.

”ADN Rap”és un espai musical de música Rap que sorgeix de la unió dels Valencians Full Mc (Mc i productor d’ADN estudio) i Walla-C (locutor de ràdio)

Mar de Muses

.mar de muses

Horari Dimarts a les 11 h

Programa setmanal produït per Burjassot Ràdio i dedicat a la cultura, on la poesia té un espai reservat. Sota la direcció d’Alfons Navarret, i amb alguns col·laboradors fixes, intenta de fer d’altaveu a la nostra cultura, navegant per les mars de la creativitat i el lliure pensament. Perquè tan sols qui no coneix la seua realitat està condemnat a l’oblit

Escolta Mar de Muses ací

Xé! que animals!

Horari: Dissabte a les 18 h

Programa dedicat als animals produït en Ribarroja Ràdio

Programes de la Xarxa

Sección vacía. Edita la página para añadir contenido aquí.

Collage Semanal

radio_3

Horari: Dissabte i diumenge a les 13:00 hores.
Els cap de setmana disfruta dels millor moments de tota la programació de Ràdio l’Om. Entrevistes, directes, els sons dels protagonistes compactats, dissabte i diumenges.

Flash Back

radio_3

Presenta: Pepe Cubells

Horari: Dimarts a les 18 h.

De la mà de Pepe Cubells, emprén, cada setmana, un viatge al nostre passat musical. Flash Back t’acosta les millors cançons i cantants de tots els temps. Perquè mai està de més rememorar…

Més informació a discomusic ràdio

Camden Town

camdem

Presenten: Diego Sales.
Horari: dilluns a les 18 h i dijous a les 19 h

Camdem Town és un espai musical que ens porta els nous registres i les noves maneres de facturar la música. Ens trobem en uns dies en els quals la versatilitat compositiva sembla no tocar sostre, i en els que resulta pràcticament impossible abastar-ne tota la seua magnitud. Per tant, lluny d’esclavitzar-nos al voltant d’un tipus d’identitat musical, intentarem fluir pels gèneres, subgèneres i variants diverses realitzades pels compositors actuals.

A través de les ones radiofòniques i mitjançant la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes disposem d’una hora per recrear-nos amb la màgia de la ràdio. En ella ens farem ressò dels matisos que queden plasmats en les interpretacions auditives i així estimularem de forma lúdica i directa l’interés musical dels oients.

La Tardor de la vida

la_tardor

Presenten: Mila, Fernando, Ignacio, Enriqueta, Adela i Isabel
Horari: dijous a les 12 h i diumenge a les 10:00 h.

En l’Emissora Municipal de Picassent tenim un tresor en forma de companys. Gent que aporta el seu granet de sorra imprescindible per portar dotze anys en antena. Els col·laboradors que diuen la seua i que acudeixen setmanalment amb la seua cita i amb la dels oients.
És el cas de la Tardor de la Vida, programa que realitza la nostra gent gran, Mila Sifres, Ignacio Belda i Fernando Hernández. Des de fa 9 temporades, tots tres fan de la ràdio, el seu entreteniment. Preparant diferents arguments que pensen que poden interessar els receptors: literatura, personatges històrics, cuina, reflexions, comentaris, tertúlia… continguts que tenen l’inconfusible segell de l’experiència, però sobretot, de la il·lusió pròpia del joves que ells la irradien tots els dijous i diumenges des de les 10 i mitja del matí. En este camí radiofònic mai han fallat a la seua cita. Puntals, han vingut amb els seus fulls i idees personals per comentar-les en la ràdio del seu poble. Durant esta ja quasi dècada han tingut més companys de travessia. Valentín Blanco i Carmen Genovés també formaren part d’este “equip gran de persones”. Si una ràdio pública ha tindre unes funcions clares i definides, la de donar l’altaveu a persones com les d’este espai hauria d’estar en el capítol primer dels seus principis. Ells, tenen encesa la flama d’estar i arribar als que estan a l’altre costat de l’aparell receptor. Si algú vol o desitja fer-los companyia, només han d’escoltar-los o, per què no, animar-se i unir-se a este projecte tant especial. Tenen les portes i les ones obertes.

Escolta tots els programes al seu canal d’Ivoox

El Musiquer

musiquer

Pesenta: Zequi Castellano
Horari: dissabte i diumenge a les 11 h.

La millor música clàssica de la mà del nostre col·laborador Zequi Castellano. Amb ell farem un repàs de dues hores, no només a aquelles obres que han marcat la història sinó també a les més curioses i, inclús, als tresors amagats pels segles.

3a persona del singular

     Presenta: Ràdio l’Om

     Horari: Dimecres a les 12 h.

El Film del Mundo

Presenta: Simón Felis Fort
Horari:  Dissabte a les 17 h
”El Film del Mundo”és un espai de cine on es parla dels estrenos y critiques de pel·licules i series de TV

Improvissasent

improvissasent

Horari: dimecres a les 22.30 h i diumenges a les 23 h

Un espai d’humor amb Adrià Soria i Mari Aguilar, un programa on la improvisació és la protagonista. La mecànica és molt senzilla:
1. Tu ens envies les teues preguntes o divagacions a través d’un missatge privat (a facebook o twitter) o un mail a info@radiolom.es
2 Nosaltres guardem eixos missatges en una caixeta
3. Mari i Adrià agafen un paperet de la caixeta i ens diuen la seua

Escolta tots els programes al seu canal d’Ivoox

La bruixola

     Presenta: Alba Veryser i Llúcia Candela

     Horari: Dijous 22:30 h.

Bombazo musical

Presenta: Vero Cubells

Horari: Dimarts a les 19 h

Veronica Cubbels presenta un programa Musical comercial amb fets i noticies dels cantants i musics de moda.

Pimpers Paradise

Presenten: Eva i Irene
Horari: Dijous a les 19h

Cada setmana, de la mà d’Eva i Irene, escolta el millor Soul, Reggae, Blues, Funk, Jazz, Dance Hall i Hip Hop.

A més, també t’acostaran les últimes noticies, anècdotes i escdeveniments del món de la música negra. El grans clàssics i els temes més actuals, tots a Pimpers Paradise.

Escolta tots els programes al canal d’ivoox

La hora de Kayaco

kayako radio 72

Horari: divendres a les 22:30 h.

Un inquietant programa que ens arriba des de Ràdio Godella, a través de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes (XEMV).

Es tracta d’un espai de misteria, terros, conspiracions i llegendes. La Hora de Kayaco travesa les ones per portar un poc de por, alegria i informació a tots els oients. Navega per fenòmens paranormals, casos insòlits, llegendes urbanes… sense oblidar el cine i la literatura de terror i ciència ficció.

Escolta tots els programes al seu canal d’Ivoox

Una nit al castell

     Presenta: Ràdio Cocentaina

     Horari: Diumenge 23 h.

Follow me

     Presenta: Ràdio Rabosa

     Horari: Dimarts 15 h.

Pego Paris Londres

     Presenta: Ràdio Pego

     Horari: Dimecres 15 h.

El guateque

     Presenta: Ràdio Manises

     Horari: Dimecres 20 h.

Muntanyes de música

     Presenta: Ràdio Cocentaina

     Horari: Divendres 19 h.

De rondalles i mentides

     Presenta: Ràdio Burjassot

     Horari: Dissabte 15 h.

Val i 30

     Presenta: Ràdio Túria

     Horari: Divendres 15 h.

Baül musical

     Presenta: Ràdio Manises

     Horari: Diumenge 09 h.

La represa

     Presenta: Ràdio Godella

     Horari: Dijous 15 h.